27-09-05

Laatste exemplaren gaan de deur uit

Diegenen die zich nog een boek wensen aan te schaffen Schriften van Driekoningen, moeten zich reppen, want door het groot succes zijn slechts een klein aantal exemplaren over gebleven. Het boek kan nog steeds besteld worden door 40 euro over te schrijven op rekeningnummer 208-7014327-03 van Reginald Braet. Eenmaal de voorraad is opgebruikt, komt er geen herdruk zodat het boek meteen een leven als collector item zal leiden. Het boek behandelt niet alleen de geschiedenis van Beernem, maar vooral het leven op het kasteel Driekoningen tijdens de 72 kunstweekends die er plaats vonden tussen 1951 en 1982, waarbij de ganse beau monde van de Vlaamse kunstwereld er vertoefde.

15:34 Gepost door Reginald | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Kunstboek Reginald, jouw boek is echt een pareltje, waarin alle kunstgenres van de tweede helft van vorige eeuw aan bod komen. Je vindt er een schat aan wetenswaardigheden terug, nooit eerder geziene foto's, teksten en tekeningen. Echt een juweeltje voor mijn boekenkast.

Gepost door: Een kunstliefhebber | 05-09-06

World Wide Association of writers Beste,

Schitterend initiatief. Ik zou u graag even toelichten wie we zijn.

Wwaow is een soort virtuele marktplaats waar schrijvers en lezers mekaar kunnen ontmoeten.
Wwaow heeft 3 basiselementen: e-commerce, printing-on-demand en web2-based.

De reden? Heel eenvoudig. Iemand schrijft een boek over een onderwerp dat te weinig verkoopspotentieel heeft om door traditionele uitgevers gepubliceerd te worden.
Of misschien omdat het een niche betreft. Via Wwaow kan elk boek uitgegeven worden! Pas wanneer een boek verkocht wordt zal het gedrukt worden. Voor kleine oplages schept dit de mogelijkheid om kleinere groepen van geïnteresseerden te bereiken, zonder een voorraad te hebben, zonder hoge investeringskosten.

Ook voor boeken waar een herdruk moeilijk is (omwille van de hoge investeringskosten) is Wwaow een goede oplossing. Via Wwaow kan u boek altijd beschikbaar blijven, en wordt pas gedrukt na verkoop.

De officiële lancering van wwaow is 7 februari. Ik had graag met u een afspraak gemaakt om dit initiatief voor te stellen.

Gepost door: Dominique | 25-01-07

Geachte Heer Braet,
Zijn er nog Schriften van Driekoningen te koop?
Hoe zal ik betalen?
Vriendelijke groeten,
Frans Depeuter

Gepost door: Frans Depeuter | 16-04-07

Rekeningnummer Het rekeningnummer is verkeerd het moet zijn
280-7014327-03

Gepost door: Reginald | 26-04-07

Dag Reginald,

Mijn moeder, Germaine Dyckhoff-Ceunen (let op de schrijfwijze), was in de jaren 50, toen zij het Uur voor de Vrouw leidde bij het NIR (later BRT), regelmatig te gast bij de gravin d'Hespel voor die kunstweekends. Ben benieuwd of zij ook in het boek vermeld wordt. Ze staat ook op de foto met Julia Tulkens, bij wie ik nog op schoot heb gezeten.
Is het boek nog te koop?

Vriendelijk gegroet,
Erik Dyckhoff

Gepost door: Erik Dyckhoff | 02-12-08

Prachtig boek! Lijkt wel een levenswerk van een gedreven auteur die Beernem, met zijn kastelen en de historische kunstweekends, "op de kaart brengt".

Gepost door: roland verkest | 25-06-11

j'apprecie votre site internet et je me permet de mettre un lien vers le mien . n hesitez pas a visiter !

Gepost door: electricien paris | 21-02-15

De commentaren zijn gesloten.